Hittar tandfén rätt?

I kväll har vi haft besök av Paul och Zuzi. (han är australiensare och hon tjeckiska, vi har berättat om dem förut) De har haft besök några veckor av Rod och Michelle från Australien.Vi har träffat dem vid två tillfällen förut och de är supermysiga. Vi hade lovat dem att vi skulle bjuda på grillat innan de for tillbaka till Australien men det har ösregnat hela dagen så det fick bli tacos istället. Just när vi sitter och äter ropar Albin:

"Did you see my teeth"!?!!!

Vi behöver inte se dina tänder när vi äter säger jag lite spydigt men han fick panik i rösten och fortsatte att skrika samma sak. Det visade sig att han tappat sin tand men den var borta. Har förmodligen följt med tacosen ner i magen. Det är här som kvällens diskussion börjar...
Om man ställer ett glas med vatten på fönsterbänken, kommer tandfén dit även om det inte ligger någon tand däri? Vet tandfén ändå om att en tand är på rymmen eller kastar tandfén ner en peng i toaletten ett par dagar senare... I vilket fall som helst skrattade Albin så tårarna rann vid tanken på att hitta pengar i toaletten.

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Tandfén vet allt! Hon lägger nog en guldpeng både i toan och i ditt vattenglas Albin!

Du måste berätta för mig hur det går med den saken.

Kram Birgitta i Mariestad

2008-05-19 @ 09:55:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0