Träningsåret 2008

Ja, då var träningsåret 2008 invigt. Spelade tennis i ondags och i morse. Tomas tyckte det var okristlig tid att vara i tennishallen klockan 08,00 men det var fullbokat och inga andra tider att välja på. NU känns det skönt att vara hemma klockan 11, duschad och klar.
Albin och Linnea har varit med de här dagarna och Albin vill själv börja spela. När vi samlar in bollarna får de vara med och slå några slag. Jag får nog boka ett par tider med tennistränaren Jan åt Albin så får vi se om han tycker det är kul och vill fortsätta. De har gruppträning för barn på kvällarna och då kanske han kan vara med på det i stället. Blir lite billigare så.

Hade tänkt vara med på inlineslopp i Prag i år igen. Det är den andra helgen i maj så det börjar snart bli dags att träna inlines om man ska förbättra sin tid från förra året. Så Åsa, om du läser detta, sätt på dig skrillorna och boka flyg till Prag så kör vi ett race igen! (Det var jag och Åsa som åkte förra året)

 Katarina Gustafsson kunde också tänka sig att vara med, så även Tomas. (ha ha Katarina, nu kan du inte dra dig ur!)  Är det någon mer som känner sig sugen på ett inlinesrace i Prag så är det bara att höra av sig. Jag kan fixa boende och bokningar! (Det finns även maraton samma helg om inlines inte passar).

Gå gärna in på www.pim.cz och kolla där finns all info.         
                                                                                 


        Hemkomst från förra årets inlinestävling i Prag.                         
                                                                                                                           

Kommentarer
Postat av: Birgitta

inlines....hmmmm...inget för mig men kanske Peter som köpte sig ett par sprillans nya för några år sen!!!!

2008-01-04 @ 15:21:08
Postat av: Katarina Gustafsson

Jaha då var det officiellt nu alltså! ;-)
Jag får väl börja löpträna och köpa mig ett par inlines. Har ju hört talas om att du "luras" vad gäller din skicklighet på inlines!!! ;-)
Vi kanske skulle träna tillsammans på H-centrum på löpbandet?
Förresten tack för lunchen idag!
Kram Katarina

2008-01-05 @ 17:27:57
Postat av: Mathias

Det lät kul får man vara med?

2008-01-05 @ 19:01:30
Postat av: Lasse

Hej, Bojje och Jacko var flitiga att ses under finalen men till slut kom även Tomas med på en kort sekvens. Såg inte Albin men han måste väl ha varit i närheten av honom. Jacko var även intervjuad av TV sporten innan förlängningen.

2008-01-06 @ 14:30:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0