Gäster

I fredags kom Tomas pappa Lasse och hans flickvän Ulla. Deras plan var försenat från Köpenhamn så de kom lite senare än väntat och vi gjorde inget annat än att äta kvällsmat den dagen. Jag gjorde bramborachky för första gången. Det är potatispannkaka som görs på riven potatis, ägg, mjöl, vitlök, mejram, salt och peppar och är en specialité i Tjeckien. LIte nybörjar- misstag blev det men det gick att äta.

På lördagen tog vi bussen fram på stan. (Ni som tycker att vi Lidköpingsbor har lite konstiga prepositioner kan läsa till stan istället för stan). Vi gick till torget och slottet och sedan tog vi en kopp kaffe. När det var dags för lunch bestämde vi oss för att gå på basket på kvällen och insåg att det inte var någon idé att åka hem emellan så vi tog en lång lunch och direkt till basketen. Där träffade vi Paul och det visade sig att han fyllde år och undrade om vi ville följa med till Birdies för kvällsmat efteråt och det gjorde vi. Det blev en lång dag då vi åkte hemifrån kl 11,20 och barnen somnade gott när vi kom hem vid 22 och sov länge på söndagen.

På söndagen spelade grabbarna squash som vanligt och Lasse var med. Tomas lyckades skada knät och spelade inte så länge. På eftermiddagen gick vi en promenad och igår måndag följde jag och barnen med in till Prag för att säga hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0