Hockey

Albin började hockey i höstas men knattarna hade ingen tränare på försäsongen så han fick träna med U10. Det blev lite för svårt och han tröttnade. Han lovade att göra ett försök till när säsongen började med de jämnåriga och i fredags var det dags för den första träningen.
Han ville inte alls och var arg som ett bi och grät hysteriskt över att han hade världens mest elaka föräldrar som tvingade honom när han istället vill spela bandy! Vår motivering var dock att han lovat att prova en gång till och att han efter det skulle prova bandy och sedan fick han välja vilket han ville.
För oss (läs mig) spelar det ingen roll vilken sport han utövar bara han har kul (Tomas vill väl helst att han ska spela hockey för han tycker ju bandy är det tråkigaste som finns, men han går naturligtvis med på bandy om så skulle bli fallet)

Han åkte i alla fall till hockeyn och hade superkul och skulle absolut vara med på matchen mot Skara IK på lördagen och sedan skulle han sluta. Vi åkte till Skara dagen efter (samling 07,15 på isstadion) och Albin spelade match. Hela familjen var med för det kan ju faktiskt bli Albins första och enda hockeymatch...


                                   
"Trött"                                               "Straffar"                              "Tack för en god match"

Samtidigt på läktaren...

    

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Jaha....farsan vill väl att han ska bli hockeyproffs och bekosta hans pension!!



Heja Albin .....du ska välja det som du tycker är roligast.....det har Birgitta i Mariestad sagt....ler



kram på er alla

2008-11-20 @ 18:27:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0