After Work

I fredags var det after work på en uteservering på torget här i Pardubice. Jag fick träffa en av familjerna som flyttade hit förra året, strax efter vi åkt hem, och den familj som höll på att flytta in i våra kompisars nya hus för tillfället.

När jag pratade med den nya familjen kändes det både bra och konstigt. Dels var det jag som satt på mer erfarenhet om hur saker går till här nere och kunde svara på frågor, dels kände jag mig lite upprymd, för man kommer ju ihåg vilken känsla man själv hade när man nyss hade flyttat hit, och även ett litet sting av avundsjuka för att de har ett så fantasktisk äventyr framför sig.
När vi suttit och pratat en stund hör vi en röst på svenska som säger att det var kul att höra fler svenska röster. Det visar sig att det är en svensk familj som varit med i hästtävlingar. De har en stor Steeplechasebana, (har ingen aning om hur det stavas och ingen lust att kolla upp det heller just nu), någon kilometer från Svitkov där vi bor. Det är första gången vi har träffat andra svenskar som inte på något vis är kopplade till vår supportgrupp. Kul!

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Hej Sara!

Passa på att roa dig kungligt nu - jag kan förstå att du saknar "livet som hemmafru i ett annat land":)

Vi saknade er jättemycket igår på 80-års kalaset!!!

Hälsa alla!

2009-07-06 @ 16:11:02
Postat av: Rebecca

Åh, vad det låter mysigt med några veckor i Pardubice!

2009-07-07 @ 11:44:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0