Hockeyänka

Jag är hockeyänka. I torsdags morse klockan 5.20 blev Tomas hämtad för att åka till Holland och spela hockeyturnering. Han har spelat några gånger med ett lag av lite blandad karaktär, bl.a borgmästarens högra hand, några poliser och en man på ca 70+. Tomas tror att 70+mannen har spelat på elitnivå för han är tydligen fortfarande duktig. När Tomas frågade vad det var för turnering de skulle på fick han svaret:

"It´s a tournament for loosers"!

Hur som helst, på kvällen när de kom fram skulle de få en välkomstdrink sedan skulle de spela match. De flesta kanske sparar drinken till efter matchen, åter igen hur som helst så åkte de till Rotterdam på fredagen och för en stund sedan, (idag lördag) ringde Tomas och berättade att de spelat två matcher och vunnit bägge. De hade två matcher kvar. Han hade varit duktig och lagt sig för att sova vid 24-tiden igår (åtminstone vad han sa till mig) medan många andra hade varit uppe till både 03 och 04. De hade inga som helst problem att spela hockey i alla fall. Deras störst problem var istälet att ölen är hälften så stor och kostar dubbelt så mycket.

Ja då kommer det för tredje gången... hur som helst så är det nog en ganska utmattad Tomas jag får hem på söndag kväll. Tur att han ska jobba på måndag!

Kommentarer
Postat av: Johan Henriksson

Hej på er! Kul att se att du fortfarande kan vara hockeyänka. Samt att du Tomas fortfarande praktiserar ditt hockeykunnande, hoppas du konserverar den formen till oldboys hemma i Lidköping.

2008-03-11 @ 11:41:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0