Bowling i Hradec Kralove

När vi kom hit och barnen började på daigs hade ett nytt par från USA börjat som lärare på dagis, Anne och Joel. De flyttade hem i augusti förra året och var här och hälsade på förra veckan. Igår hade dagis ordnat bowling i Hradec Kralove som ligger ca 20 minuter bort.  Först fick vi buffé med massa god mat och frukt sedan var det dags för bowling, lärare mot föräldrar. När vi var klara var det barnens tur.
Detta ställe kommer vi absolut att åka till fler gånger. De hade ganska många bolwlingbanor. Det var inte någon hög kvalité varken på kloten eller banorna men för en halvtaskig spelare som jag handlar det ju om att han kul. Däremot var det perfekt för barnen. De hade klätterväggar, madrasser, gunghästar, trehjulingar och tv-spel där barnen kunde härja bäst de ville. Bowlingbanan för barnen var i höfthöjd och de hade små klot som de puttade iväg. Det var bra för de minsta, hade barnen lärt sig stå kunde de bowla!
Det var inte många barn som lyckades hålla gråten borta när vi skulle åka hem och då hade vi ändå varit där i fyra timmar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0