Hundvakt

I torsdags kväll fick vi besök av Hudson, en 4 månader gammal Golden Retriver och förmodligen en av världens sötaste hundar.
Hudson är en hund som tycker om att äta ALLT. Jag vet inte om alla hundvalpar är likadana för jag har inte så mycket erfanenhet av hundar eller om det beror på att han var dålig i magen och bara fick ris i 2 dagar. När man är ute på promenad så hittar han hela tiden någonting att äta på, allt från bark till andra hundars bajs!!! (inga pussar och gos när han kommer hem från promenaden direkt).
Första natten hade han lite svårt att sova och även vi andra. Barnen var så upprymda så det var svårt att sova och Hudson tyckte inte det var kul att sova på nedervåningen när vi andra sov där uppe så han kom upp och lade sig på golvet i vårt sovrum efter en timma. Han försökte komma upp i sängen några gånger men blev bryskt nerputtad med orden "Gå och lägg dig"
Dagen efter var Hudson trött men med två barn som älskar hundar så fick den stackarn inte mycket ro. "Kom Hudson, sitt Hudson, lek med mig Hudson, ligg i MITT knä nu Hudson och så vidare under hela dagen. Till slut fick vi stänga in Hudson i ett rum och barnen i ett annat så han kunde sova en stund.

Andra natten gick bättre. Vi lade in Hudsons kudde i vårt sovrum redan från början och han kom inte fram till mig förrän klockan var ungefär 02,00. Nu försökte han inte komma upp i sängen utan slickade mig bara i ansiktet och viftade på svansen. Tyvärr fick han även denna gång ett bryskt "Gå och lägg dig" för vid 5,30 gjorde han samma sak med Tomas som förstod att han ville ut. Doften var inte så angenäm utanför sovrummet för i trappan låg en rejäl laddning bajs, så även i hallen där nere och i ett annat rum på nedervåningen en stor pöl med kiss.
Stackarn... här har han försökt tala om att han inte kan hålla sig och ingen bryr sig.

Lördagen gick i en rasande fart och Hudson tappade en tand. På kvällen kom de och hämtade Hudson så nu känns det faktiskt lite tomt i huset.


     


Kommentarer
Postat av: Birgitta

Jo hundvalpar äter ALLT....även skit...hästskit är rena lördagsgodiset för en hund - all skit från gräsätande djur är inget farligt....men visst ser det äckligt ut! bläääää

Kommer Tomas att vara hundvakt nåt mer tro?
kram Birgitta

2007-11-13 @ 18:21:00
Postat av: Inger

Har upptäckt att jag kan prata med dig på detta sätt. Man lär så länge man lever.
Djur är underbara ibland!!!! Vara hundvakt måste vara lika perfekt som att vara barnvakt. Man lämnar tillbaka dom när det roliga är över.
Kram Inger

2007-11-14 @ 18:56:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0